Клипове и песни 

OPUS 4 на P.I.F. в памет на вокалиста Димо Стоянов

Едни от най-известните личности се включиха в новото видео OPUS 4 на P.I.F. в името на вокалиста Димо Стоянов, който се отиде от този свят, покосен от коронавируса.

Любо Киров, Миро и Графа са първите гост-звезди, които взимат участие в лентата на група P.I.F. Общо 46 са артистите, които застават пред камерата на оператора Калоян Божилов за песента OPUS 4. Режисьор е Николай Мутафчиев.

Във видеото се изявяват още Орлин Павлов, Мариус Куркински, Дара, Мариян Вълев, Мария Илиева, Диляна Попова, Михаела Филева, Александър Сано, Койна Русева, Стефан Вълдобрев, Дичо, „Акага“, Ники Кънчев, Деян Донков, Башар Рахал и много други.

Изключително емоционална е появата на вокалиста на групата Димо Стоянов в края на клипа.

OPUS 4 е част от албума P.I.F 6, чиято поява на пазара очакваме този месец. В тавата звучи и гласът на Стоянов, който работи по вокалите на песните в домашното си студио буквално до момента преди да бъде хоспитализиран.

„Реално продължаваме в името на Димо. Защото това е една от възможностите музиката му да не се забравя и да продължи да се прави“, категорични са останалите членове на P.I.F – Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Христо Михалков (бас).

Още

Leave a Comment