RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл - „Love you“Клипове и песни 

RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл – „Love you“

RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл по текст на музиканта Даниел Удожи и е вдъхновен от вечната тема любов – към други хора, а най-вече към себе си.

Режисьор на видеото към песента е Едис Акгюн а клипът, разказващ историята на една чувствена любов, е заснет на различни локации в старата част на София.

Стивън Ачикор, който от близо десет години живее и твори в България, е госпъл и поп изпълнител с уникален тембър и афинитет към лирическите изпълнения. Първите си стъпки на българската музикална сцена прави през 2015 година в X-Factor, където е сред финалистите на музикалното риалити.

Музикалната си кариера в България започва като една от звездите на Virginia Records, след което поема по пътя на независим артист, колаборирайки се с български артисти и музиканти извън страната. През 2018 г. излиза и първата му песен на български език “Да обичам”.

RnB певецът Стивън Ачикор се връща с нов сингъл - „Love you“

С новата си песен „Love you“ Стивън Ачикор кани слушателите да празнуват обединяващата сила на любовта, да се радват на различното и най-много да обичат себе си. „Love you“ е песен от сърце и има за цел да докосне емоционалните струни на меломаните.

Във видеото към песента пред камерата заедно със Стивън застава и актрисата и модел Лайефа Окереке.

За новия сингъл изпълнителят споделя: “В ‘Love you” всеки човек ще открие своето послание. Създадохме песента заедно с Даниел Удожи в труден за мен период, в който трябваше да намеря себе си и отново да се уча да обичам. В този период осъзнах, че ако не съм добре, как бих могъл да съм пълноценен за хората около мен. Надявам се, че слушателите ще почувстват тази емоция и ще припознаят песента като своя.”

Още

Leave a Comment