"This Christmas" е първото й празнично заглавие на Рут КолеваКлипове и песни Новини 

„This Christmas“ е първото й празнично заглавие на Рут Колева

Най-новата песен на Рут Колева – „This Christmas“, е първото й празнично заглавие. В същото време е второто, което излиза съвместно от Warner Music Group и Орфей Мюзик.

Сингълът идва след успешния дебют със “Superpower”, който вече 5-та поредна седмица е второто най-излъчвано парче в родния ефир, включено е в над 120 плейлисти във всички дигитални платформи и беше отразено с десетки публикации у нас и в чужбина.

След като украси корицата на октомврийския брой на списание Ëlle, шеметната красавица реши да подари на феновете си собствена версия на класиката “This Christmas’. Коледното парче ще е приоритет за териториите на Warner Music Group в Източна и Южна Европа и ще бъде маркетирано с мащабни кампании.

Когато през 1970 г., Дони Хатауей композира „This Christmas“ той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност. Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак.

Заживяла собствен хитов живот, „This Christmas” намира и най-талантливия си посланик в България. Давайки заявка за съкровени музикални мигове, Рут Колева придава своеобразен модерен облик на коледната класика, прегръщайки неостаряващата сила на празничната мелодия.

"This Christmas" е първото й празнично заглавие на Рут Колева

Екипът, който работи по проекта, е повече от впечатляващ. „This Christmas” е аранжирана от великолепния Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на Българското национално радио. Като диригент на бенда и безспорен джаз корифей, Антони Дончев виртуозно съчетава нежната грация в гласа на Колева със силата в звука на джазмените.

Формацията придава уникален международен облик на винтидж суинга, превръщайки “This Christmas” в песен създадена, за да стопли сърцето. Песента нашепва, че винаги може да отделим време, за любимите хора, да се съберем заедно и да се насладим на музиката и коледния дух.

„This Christmas“ е достъпна във всички музикално платформи от 18 ноември 2022 г. , за да напомни, че Коледа идва, а тогава се случват чудеса!

Още

Leave a Comment