Клипове и песни 

TOSHKO стартира с „Двама сме“

Силен старт отбеляза дебютният изпълнител Тодор Тодоров – TOSHKO, който представи първия си самостоятелен сингъл преди броени дни.

Песента носи името „Двама сме“ и мигновено прикова вниманието на меломаните с хитовото си звучене с латино ритъм. Музиката и аранжиментът са дело на неговия приятел и колега – VessoU, a върху лириката са работили и двамата артисти.

TOSHKO е родом от Плевен, а от няколко години учи и живее в космополитния Лондон. Точно там преоткрива и любовта си към музиката, която става негов двигател. Споделя, че е обикновено момче, което не спира да работи и усъвършенства себе си и смята, че с много труд и постоянство човек може да постигне добри резултати.

За реализирането на кадрите към дебютната си песен изпълнителят избра именно Лондон, където се запознава и с режисьора на лентата Йордан Харасимов / Jordi Productions /. Двамата снимат на интересни локации, а лентата разказва за една бурна любовна история с изненадващ край.

Нагърбен с една торба мечти и планове, TOSHKO не спира да предизвиква себе си и да търси вдъхновение и усилено работи върху следващи проекти.

Още

Leave a Comment