V:RGO и Mishell с най-личната си изповед, представена в новия им съвместен сингъл “Двамата”Клипове и песни Новини 

V:RGO и Mishell с най-личната си изповед, представена в новия им съвместен сингъл “Двамата”

V:RGO и Mishell с най-личната си изповед, представена в новия им съвместен сингъл “Двамата”. Видеоклипът, реализиран от @broken_siemens, е запечатал документални кадри от личния им живот и сватбения ден.

Лириката на парчето е дело на самите V:RGO и Mishell, а музиката и аранжиментът са на Gibbo. Проектът се посрещна с огромен интерес от феновете и вълна от коментари с поздравления и благопожелания за любов и щастие.

Ето какво споделя изпълнителя по повод премиерата на сингъла:

“За първи път сме толкова уязвими и прозрачни. Никога не сме били привърженици на публичните изяви от този тип, за това излиза чак сега и точно по този минималистичен, но изключително сантиментален и ценен за нас начин. Съобщението е любов и всеки има правото да го чуе по не повърхностния и не плътски начин. Не се срамувайте да се обичате, но не го размахвайте пред хората, вдъхновявайте с пример, но не парадирайте с позиция – това е скъпоценно и е между вас.

Чухме от много скъпи хора за нас хора как “Най-скъпите бижута седят на най-добре протектираните места, на интимно и добре скрито място”, но в същия момент имаме и дълг да покажем момента, че това да избереш и да застанеш зад един човек, да го държиш близо и да работиш с него въпреки всичко – това е изключително рядко срещана ценност в нашето време. Бъдете съзнателни къде и как инвестирате енергията си. Не се заблуждавайте от на пръв поглед цветущите връзки на известните личности и хората в интернет. Няма здрава връзка без трудности и огромни усилия. Лесно е да изберем сладорийките от галериите ни за едно готино видео на песен, но зад кулисите има много и непрестанен опит за положен труд, компромис, любов и разбиране.

Семейният живот е ежедневна борба и красива жертва. Две контрастни природи споделят дом и живот и това е труден момент, защото биваме превъзпитани за това как да бъдем безкористни, а ние сме обучавани изцяло за обратното, а именно за това как “на нас да ни е добре”. Натурално и естествено е да ни е трудно, но е изключително красиво да си изберем правилния човек, с който си заслужава да страдаме в опит да си заоблим острите ръбчета, преди приключението да продължи в следващия живот. Обичаме ви.

Още

Leave a Comment