Новини 

Симона Загорова събра разделените си родители на кръщенето на дъщеря си

Симона Загорова разказва за малката си дъщеричка Галина, че заспива с песни, тъй като е изключително музикално детенце.

Има си любими приспивни песнички, които я успокояват, има и игриви, с които веднага се разсънва.

„В нашата къща винаги е имало музика, песни и танци, така че музикална енергия й е предадена, започва да свиква с нея и се чувства много добре“ – споделя пред „Телеграф“ с усмивка Симона.

Само преди седмица малката Галина бе кръстена, и то навръх първия си рожден ден, а Загорова признава, че подготовката им е коствала много време, но е щастлива, че всичко е точно както си го е представяла.

„Нашето злато Галина вече е на годинка и е християнче. За нас това беше един изключително важен празник, защото сме много вярващи и искахме детето да получи правилната закрила и след това да я покажем пред аудиторията. Подготовката беше интензивна (смее се). Доста се постарахме. Искахме всичко да е изпипано до най-малкия детайл – от украсата, ресторант, меню, торта, тематично и цветово облекло. Много време се подготвях за моя подарък към нея – песента „Галина“ по моя музика и текст, дадох цялата си душа и сърце в тази песен. Много се радвам, че се хареса толкова и е така слушана, защото това е една споделена емоция. Лични кадри през тази една година, както и нови, които направихме в студиото и на Драгалевския манастир“ – разказва щастливата майка.

За малкото си момиченце майката разказва с умиление: „Голяма кокона е (смее се). Винаги усеща, когато я гласим за някакво излизане, когато й се прави прическа, когато й се слагат хубави дрехи. Мисля, че се чувстваше много добре на кръщенето. Смени 3 тоалета, макар да не беше планирано. С бяла рокличка в църквата, след това партито ни беше в лилава тематика, а за финал облече подаръка си от баба й Стефка – бебешка народна носия, което беше много сладко. Така че тя няма никакъв проблем със суетата около нея“.

Една от най-големите емоции в деня на кръщенето е бил фактът, че след толкова много години е успяла да събере отново на едно място и на една сцена майка си – примата Глория, и татко си – композитора Илия Загоров.

„Чухме и видяхме майка ми и баща ми, все така усмихнати и позитивни и със все такава музикална химия на сцената, макар да не са пели заедно от години. Аз бях най-щастливият човек на света и може би точно този ден и тези моменти са ми като някакъв филм и понякога не мога да повярвам, че ми се случи, защото за мен беше огромна мечта като голяма да ги събера отново и да ги видя на една сцена и им благодаря сърдечно, че го направиха заради мен и Галина“ – не пести благодарности към родителите си талантливата им наследница.

Иска да даде на дъщеря си същата любов, която е получавала години наред от семейството си.

„Искам да науча Галина да е все така енергична, игрива, усмихната, добричка. Тя е изключително нежна. Искам да е умна, възпитана, да заимства от мен и майка ми и от всички жени в семейството, за да бъде истинска дама. Всички ще се включим в това да я възпитаме правилно и да бъдем неин пример“ –  категорична е Симона.

Загорова работи и по нов сингъл, с който скоро ще зарадва феновете си, но не казва подробности.

„Съвсем скоро всички фенове могат да очакват от мен доста проекти в малко по-различен стил. Мисля, че този път сме уцелили песента и че имаме попадение аз и моят екип. Не искам да говоря предварително, но смятам, че това ще е моята година“ – убедена е тя.

Още

Leave a Comment